23 Mayıs 2012 Çarşamba

Anneler Günü

Bingöl "Doğrudur ya da yanlıştır tartışılır ama hoş olmadı" yazan kadın takipçisine "Sen anlamazsın ya da şöyle diyeyim erkekler çocuk doğurur mu? İnsanın anası anasıdır anladın şimdi?", "Yavuz bey, Atamız kurtuluş savaşını kazanmasa bu dediğinize katılırdım ama bu şartlarda Provakasyon kokuyor yazdığınız" yazan kişiye de "Provakosyanla ne işimiz olur kardeş? Gerçekler acıdır. Sen 3 maymunu oynamaya devam et. Duymadım görmedim bilmiyorum. Aferin" yanıtlarını verdi. Ancak Bingöl'e takipçileri tepki göstermeye devam etti. Bir takipçisi "Utanın kendinizden, size yakışmadı, hiç şık olmadı" yazdı. Bingöl herkesin birbirinin düşüncesine saygı göstermesi gerektiğini belirterek tartışmayı sonlandırdı.

İclal Aydın Hakında

İclal aydin zor durumda iclal aydına ekibimiz olarak Şans Diliyoruz
iclal Aydın, kızını tek başına büyüttüğünü ifade ederek, daha geçen hafta ev sahibine, 'Bu yıl işlerim iyi gitmedi. Lütfen kiramı artırma ' dediğini ifade etti.

Gülben Ergen Şarkı

Ünlü şarkıcı, 29 Haziran akşamı Türkmenistan'ın başkenti Aşkabat'ta düzenlenecek organizasyonda mini bir konser verecek. Ruhiyet Köşkü'nde yapılacak gecede üç şarkı seslendirecek olan Ergen'in 150 bin TL'ye anlaştığı öğrenildi.
masaj salonu tatil şarkı sözleri escort bayan